Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb hos Hovwdiaudi.dk

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

For anmeldelse af en reklamation bedes du udfylde denne reklamationsformular Du vil modtage en bekræftelse på mail, når du har udfyldt denne.

Når vi har gennemgået den indsendte reklamationsformular vil du blive kontaktet vedr. det videre forløb enten pr. telefon eller e-mail.

Du skal ikke sende varen retur til os før vi beder som det, men husk at gemme denne til reklamationen er afsluttet.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du lægge en udskrift af den reklamations formular du modtager på mail, eller som minimum skrive en seddel med dit faktura/web ordre nr. og vedlægge pakken.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

I normale tilfælde vil en reklamation være afsluttet i efter senest 10 hverdage.