Hovwdiaudi inviterer igen til stort klassisk- og veteranbiltræf i Viborg.

Efter den store succes i 2017, vil vi igen i år gerne invitere til klassisk- og veteranbiltræf for hele familien med særlig fokus på Volkswagen, Porsche og Mercedes-Benz. Men alle klassiske bilmærker og interesserede er selvfølgelig velkomne.

Træffet afholdes lørdag den 5. maj 2018 fra 10-16 ved Hovwdiaudi på Vognmagervej 14, 8800 Viborg.

Så sæt allerede nu kryds i kalenderen, for dette vil du ikke gå glip af.

Du vil her på siden kunne følge med i hvad der kommer til at ske på dagen, udover du selvfølgelig kan få en hyggelig dag for hele familien med masser af flotte biler.

Program for Træf 2018

 • Rundvisning med direktør Martin Pedersen, i JP Groups showroom  der indeholder en stor samling af gamle VW’er og Porscher, samt rundvisning på Johs. Pedersen maskinfabrik, hvor der bl.a. produceres udstødninger, pladedele m.m. til VW og Porsche.
 • Rabat på alle reservedele i vores omfattende reservedelsprogram, både vores Classic Line til klassiske, Volkswagen, Porsche og Mercedes-Benz men også på reservedele til hverdagsbilen, så uanset hvad du står og mangler, så kan få det til en ekstra god pris. – Da vi ved fra sidste år, at vi får rigtig travlt i butikken selvom vi har ekstra bemanding denne dag, vil vi meget gerne bede folk for så vidt det er muligt, at bestille varerne forud, så de ligger klar til afhentning på dagen. Det vil hjælpe os meget og spare dig for unødig ventetid.
 • Vi vil finde en portion helt knivskarpe tilbud frem til de klassiske biler, hvor du har mulighed for at gøre en ekstra god handel.
 • Torben Amdi Sørensen fra Bell Add vil stå klar til at give råd og vejledning om, hvordan du holder bl.a. din motor frisk og sund ved hjælp af de korrekte additiver. Vi laver selvfølgelig også nogle rigtig gode priser på produkterne fra Bell Add, så du selv har mulighed for at opleve forskellen på din bil.
 • Vi stiller igen en hoppeborg op, så de yngste har noget at more sig i.
 • Der vil selvfølgelig være mulighed for at købe mad og drikke i pølsevognen, men du har også mulighed for at forudbestille en luksusbuffet som indeholder:
  - Formiddagsmad bestående af franskbrød med ost og rullepølse (fra kl10 til frokosten serveres)
  - Urtemarinerede kartofler
  - kartoffelsalat
  - Hjemmelavet pulled pork i marinade
  - Kalveculotter
  - 3 x Årstidens salat
  - Eftermiddags kage (serveres efter frokosten)
  - Kaffe, The, Sodavand og Øl
  Alt dette er ad libitum og hele dagen (frokosten serveres fra ca. 12.30 – 14.00). Dette serveres i separat område, hvor der kun er adgang for folk, der har købt denne menu.
  Hele denne herlighed koster kun 250 kr. pr. kuvert og skal forudbestilles og betales (på Mobile Pay) senest 2 dage før træffet ved Kelds pølser på 51324290.
 • Kenneth og Steffen fra Custom Coating kommer og viser de mange muligheder de tilbyder med pulverlakering, keramisk varmefast lakering op til 1300 grader og meget mere. De specialiserer sig i pulverlakering, men kan meget mere end det. Deres stand er fyldt med relevante emner lige fra motorcykler til motordele og alufælge.
 • Grete Stick som har specialiseret sig i glasgravering med bilmotiver kommer med hendes arbejdende stand og udstilling af genstande, hun har lavet. Så du har mulighed for at se, hvad hun arbejder med. Og hvem ved måske finde gaven til manden, der har alt eller det sidste, du står og mangler til herreværelset.  
 • Brian fra BC Smart-repair vil vise hvilkemuligheder han tilbyder inden for repration af interiøre og vandpolering. Vandpolering er en proces, hvor der anvendes vandtilsat et til formålet fremstillet hjælpemiddel til rensning/pollering.

Praktisk information

 • Da vi ved vi får meget travlt i butikken, vil vi bede folk om at forud bestille vare så vidt mulig, enten via telefon/mail eller online, blot skriv i bemærkninger disse afhentes 5 Maj til træffet. - så retter vi prisen til samme rabat som du havde fået på dagen.
 • Klassiske- og veteranbiler tilkøre træffet fra Hjulmagervej 2, 8800 Viborg
 • Øvrige puplikum bedes benytte puplikumsparkering og indkørsel fra Vognmagervej 14, 8800 Viborg
 • Direktør Martin Pedersen afholder i løbet af dagen 3 rundvisninger, hvor der er plads til cirka 100 personer på hver rundvisning og billetter uddeles efter først til mølle princippet. Derfor vil vi anbefale, at i som det første, når i ankommer til pladsen går ind og får billetten til rundvisningen i forhallen til showroomet ved siden af butikken. Du kan ikke selv vælge tidspunkt for rundvisningen. Du får en billet til den første rundvisning med en ledig tid. Det er gratis at deltage i rundvisningen.
  Rundvisningerne starter fra første sal i showroomet kl. 11.00, 12.30 og 14.30.

KORTtræf

 

Herunder kan du se lidt billeder og dronevideo fra vores 2017 træf, hvor vi havde besøg af cirka 300 klassiske- og veteranbiler.

IMG 5762IMG 5779IMG 5800IMG 5801IMG 5840IMG 5857IMG 5892IMG 5897IMG 5922IMG 5927

Drone film fra Klassisk og veteranbiltræf 2017