Bil Reservedele

Hos Hovwdiaudi er vi specielister i reservedele til et stort udvalg af forskellige biler. Vi har reservedele til 43 forskellige bilmærker i forskellige årtier, hvor vi især har et stort udvalg til tyske bilmærker.
Det kan være svært at finde de rette reservedele til din bil, om det er en klassisk- eller en nyere bil. Du kan ved hjælp af vores søgemaskine finde de produkter, som netop passer til din specifikke bilmodel.
Vælg under det ønskede bilmærke, hvorefter du vil blive præsenteret for de forskellige bilmodeller som vi forhandler reservedele til. 

Find dine bil reservedele ved brug af vores nummerplade tjek

Indtast blot din bils nummerplade, så fremviser vi alle de reservedele eller tilbehør til bilen, som matcher. På den måde kan du nemt og hurtigt finde de bil reservedele, som netop passer til din bil.

SØG PÅ NUMMERPLADE

Tilbehør til din bil

Her kan du finde et udvalg af forskelligt tilbehør, der passer til din bil. Vi har alt lige fra olieslanger og bilreservedele til praktiske bilredskaber og avanceret værktøj. Find det perfekte tilbehør til din bil, så du kan få mest muligt ud af den. Vores sortiment af bilreservedele omfatter blandt andet motordele, elektriske dele og interiør - alt sammen nøje udvalgt for at være sikker på højeste kvalitet og passe perfekt til netop din bilmodel. Sørg for at have det rigtige udstyr i din bil, så du er klar til at tage på eventyr - med eller uden børn! Hos os finder du altså alt hvad der skal til for, at gøre din tur i bilen så behagelig som mulig.

Skal jeg bruge originale reservedele til min bil?

Mange reservedele er ikke produceret af bilmærket. Reservedelene kan både være produceret inhouse hos bilproducenten, eller af en producent, som levere til bilfabrikken. Dine originale reservedele kan derfor sagtens være produceret af en tredje part.

OEM-reservedele (Original Equipment Manufacturer) er autodele, der er produceret af samme producent, som har produceret reservedelene til bilfabrikken. Hos Hovwdiaudi sælger vi kun reservedele af god kvalitet.

Brug søgefunktionen på websitet for at finde de reservedele, du skal bruge

Søgefunktionen på vores hjemmeside er designet til at gøre det let og hurtigt for dig at finde de reservedele, du har brug for. Du kan søge efter enkelte produkter eller grupper af produkter ved at indtaste nøgleord i søgefeltet. Husk, at du altid kan ringe til os, hvis du har brug for hjælp til at finde de rigtige reservedele. Vi vil være glade for at hjælpe dig!

Vi har næsten alle bilmærker

Vi har næsten reservedele til alle bilmærker. De mest populære bilmærker er Audi, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, Mazda og Volkswagen. Vi har mange andre bilmærker også. Find dine højkvalitets bildele hos os og få dit køretøj til at køre som en drøm.

Egen udvikling og produktion

Hovwdiaudi med base i Viborg blev grundlagt i 1996 som Danmarks største VAG eftermarked reservedelsspecialist. Siden er alle europæiske og asiatiske bilmærker kommet til, og med egen udvikling og produktion gennem vores søsterselskab JP Group har vi direkte adgang til et af Danmarks største reservedelslagre. Derfor har vi en attraktiv mulighed for at levere direkte fra producenten og levere til dig som kunde.

Hvilke reservedele tilbyder vi?

Vi har et bredt udvalg af reservedele til mange forskellige biler. Vi har alt fra bremseklodser og tændrør til gearkasse og motorolie. Vi har bilreservedele til 43 forskellige bilmærker i forskellige årtier, hvor vi især har et stort udvalg til tyske bilmærker. Hvis du har spørgsmål om vores reservedele eller om din bestilling, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde de rigtige reservedele til din bil.

Sådan nemt det at bestille reservedele online på Hovwdiaudi.dk

At finde de reservedele, man har brug for, behøver ikke at være svært. Med Hovwedaiudi.dk kan man nemt finde alle de dele, man skal bruge - alt sammen på ét sted. Hjemmesiden er brugervenlig og giver dig mulighed for at søge på flere forskellige måder. Du kan enten søge efter dele til din bilmodel eller du kan søge efter et specifikt produkt. Indtast gerne din nummerplade, også fremviser vi alle reservedele, som kan benyttes på din bil. Når du har fundet det produkt, du leder efter, skal du blot føje produktet til din indkøbskurv. Herefter kan du gå til kassen og afslutte din bestilling. På få dage vil du modtage dine reservedele - hurtigt og nemt. 

Vi vil være de billigste leverandører på markedet - Prismatch

Vi vil være de billigste leverandører på markedet. Dette garanterer vi ved at give dig en prismatch. Hvis du finder et produkt som vi sælger til en lavere pris et andet sted, så matcher vi det. På den måde er du altid sikker på at få den bedste pris hos os. Vi ønsker at give at give kunderne de bedste varer, til den bedst mulige pris med hurtig levering! Læs mere om vores prismatch her.

Få den rette rådgivning

Med vores mange års erfaring i branchen garanteres, at vi har en omfattende viden om reservedele til forskellige bilmærker og modeller. Vi rådgiver dig derfor gerne i, hvilke reservedele der er de rigtige at anvende på din bil.

Har du spørgsmål kan vi kontaktes på telefon 86 60 22 77 eller info@hovwdiaudi.dk, hvor vi står klar til at tage imod din henvendelse fra mandag til lørdag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret på relevante produkter, tilbud og meget mere

Indsæt din e-mail i linket under og modtag tilmeld dig nyhedsbrevet, om kommende event og produkter. Så kan du være den første til at modtage særtilbud såvel som nye reservedele til biler i høj kvalitet. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Alt vi ønsker er blot tilfredse kunder.

Vi sælger produkter vi kender til

Vi har alle rettigheder til til at sælge og købe reservedele for alle mærker vi tilbyder på vores hjemmeside. Vi har et stort samarbejde med forskellige producenter, og producere også selv store mængder af bil vare. Vi er forhandlere af over 20 forskellige bilmærker. Vi producere selv hovedparten af delene til VW og Porsche. Vi sælger alt fra bremser til køledele, og matcher altid prisen på autodele, som du finder af samme kvalitet hos en konkurrent.

Hvordan får du fat i vores produkter?

Det er nemmere end du tror. Du kan finde de fleste af vores produkter lige her på hjemmesiden, eller via vores butik. I begge tilfælde kan du bestille direkte hos os. Du kan også besøge en af vores butik, som er beliggende i Viborg. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi står altid klar til at hjælpe dig. Når du handler hos os behøver du nødvendigvis ikke være sikker på om hvilket produkt du mangler, for vores dygtige medarbejdere kan guide dig med at finde præcis de dele, som passer til din bil model.

Hvordan finder jeg de dele jeg mangler?

Det er nemt at finde de dele, man mangler. Man kan enten søge efter dem på vores hjemmeside, eller man kan besøge os i vores butik. Vi har et stort udvalg af reservedele, og vores medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige dele. Vi har samlet nogle af de mest benyttede reservedele herunder, blot klik på det du søger efter.

Tændspole

Turbo lader

Knastaksel

EGR Ventil

Viskemotor

Bremseklodser

Bremseskiver

Bremsekaliber

Kabineblæser

Gummibøsninger

Gearkasseophæng

Motorophæng

Styretøjsdele

Bærearm

Støddæmper til bil

Fjeder til bil

Kardanaksel

Bremsecylinder

Bremsetromle

Gasdæmper til bil

Vindueshåndtag

Gummipakning

Topleje og Tårnleje

Starter til bil

Strømfordeler

Generator til bil

Temperaturkontakt

Olietryk sensor

Bankesensor

Blinklyskontakt

bilsamling-bil-reservedele

Se en video af vores bilsamling

Hos Hovwdiaudi står vi inde for produkterne

Vi vil gerne producere de bedst mulige reservedele til alle biler. Derfor har vi også vores egen samling af biler. Her er alle de biler vi selv producere dele til, så vi er helt sikre på at produkterne er i tip top. 

Se filmen her