Veteran dele

Porsche film med Martin Pedersen
Porsche_Club_film_MP.jpg

Porsche Magasin - film med Martin Pedersen

Produkt film
Forsidekasse2[1].jpg

Klassiske bildele til Porsche

Træfvideo fra 14-05-2022
Træf2022ikon.JPG

Se videoen fra Classic træf

 

 

Reservedele til klassiske biler og til Veteranbiler

Det kan være vanskeligt at finde de rette reservedele til sin klassiske bil eller veteranbil, men der er god mulighed for, at du kan finde dem hos Hovwdiaudi. Vi har et stort udvalg af reservedele til veteranbiler fra mærkerne Mercedes-Benz, Porsche og Volkswagen. Vælg det ønskede bilmærke her på siden, hvorefter du bliver præsenteret for alle de reservedele, vi forhandler til det pågældende mærke.

Kvalitets veteranbil reservedele

Vi har reservedele til veteranbil eller klassiske bil af høj kvalitet. Vi producere hovedparten af alle reservedelene selv, og står derfor inde for at kvaliteten er i top klasse. Vi bruger selv vores reservedele på biler vi selv har stående. Derfor ved vi også at produkterne er fuldt fungerende.

Har du en veteran bil, som skal have en kærlig hånd?

Vi ved, hvor svært det kan være at finde de rigtige reservedele til din veteranbil. Men bare rolig, vi er her for at hjælpe dig.

Hos Howvdiaudi har vi specialiseret os i at levere svært tilgængelige reservedele til veteranbiler. Uanset om du har brug for en ny motor eller et simpelt udskiftningsspejl, kan vi hjælpe dig med at få din bil tilbage på vejen.

Vi forstår, at din klassiske bil er mere end blot et køretøj - den er en del af din historie. Derfor tager vi os tid til at lære dig og din bil at kende, så vi kan hjælpe dig med at finde de rigtige reservedele, der kan holde den kørende i mange år fremover.

Hvis du er på udkig efter veteran reservedele, Howvdiaudi er det rette sted at henvende sig. Vi har et bredt udvalg af reservedele til alle mærker og modeller af veteranbiler, og vores team er altid glade for at hjælpe dig med at finde den rigtige reservedel til din bil.

Renovering af gammel bil

Vi har alle de reservedele der skal til, for at kunne renovere din gamle bil. Du kan også kontakte vores personale, hvis du ønsker at blive informeret om hvilke reservedele, du bør bruge til de renovering.

Få den bedste pris på dine reservedele

Alle vores reservedele til klassiske- og veteranbiler sælges med prismatch. Det betyder, at hvis du opdager, at en anden forhandler sælger de samme reservedele til en lavere pris, så matcher vi prisen. Du er dermed altid sikret, at du får den laveste pris, hvis du køber reservedele til veteranbiler hos Hovwdiaudi. Hvis du ønsker at benytte dig at vores prismatch, kan du læse meget mere om det under menupunktet ’Prismatch’.

Få kompetent rådgivning

Vores mange års erfaring inden for branchen betyder, at vi har en stor viden om reservedele til forskellige bilmærker og bilmodeller. Vores medarbejdere rådgiver dig derfor gerne i, hvilke reservedele der er de rette at anvende til din type veteranbil. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du ønsker rådgivning i forbindelse med din bestilling.

Bestil dine reservedele i dag

Hvis du bestiller dine reservedele til klassiske- og veteranbiler i vores webshop i dag, kan du have dem om få dage. Vi sender altid vores bestillinger hurtigt efter, at vi har modtaget ordren, og en typiske leveringstid for vores varer er ca. 1-3 arbejdsdage. Har du spørgsmål kan vi kontaktes på telefon 86 60 22 77 eller info@hovwdiaudi.dk, hvor vi står klar til at tage imod din henvendelse fra mandag til lørdag.