SØG ELLER VÆLG BILMÆRKE

JP Group Classic film
JP Classic.jpg

Se den nye JP Group film

Produkt film
Forsidekasse2[1].jpg

Klassiske bildele til Porsche

Træfvideo fra 11-5-2019
Traef[1].jpg

Se en dronevideo fra vores træf

Reservedele til klassiske biler og til Veteranbiler

Det kan være vanskeligt at finde de rette reservedele til sin klassiske bil eller veteranbil, men der er god mulighed for, at du kan finde dem hos Hovwdiaudi. Vi har et stort udvalg af reservedele til veteranbiler fra mærkerne Mercedes-Benz, Porsche og Volkswagen. Vælg det ønskede bilmærke her på siden, hvorefter du bliver præsenteret for alle de reservedele, vi forhandler til det pågældende mærke.

Få den bedste pris på dine reservedele

Alle vores reservedele til klassiske- og veteranbiler sælges med prismatch. Det betyder, at hvis du opdager, at en anden forhandler sælger de samme reservedele til en lavere pris, så matcher vi prisen. Du er dermed altid sikret, at du får den laveste pris, hvis du køber reservedele til veteranbiler hos Hovwdiaudi. Hvis du ønsker at benytte dig at vores prismatch, kan du læse meget mere om det under menupunktet ’Prismatch’.

Få kompetent rådgivning

Vores mange års erfaring inden for branchen betyder, at vi har en stor viden om reservedele til forskellige bilmærker og bilmodeller. Vores medarbejdere rådgiver dig derfor gerne i, hvilke reservedele der er de rette at anvende til din type veteranbil. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du ønsker rådgivning i forbindelse med din bestilling.

Bestil dine reservedele i dag

Hvis du bestiller dine reservedele til klassiske- og veteranbiler i vores webshop i dag, kan du have dem om få dage. Vi sender altid vores bestillinger hurtigt efter, at vi har modtaget ordren, og en typiske leveringstid for vores varer er ca. 1-3 arbejdsdage. Har du spørgsmål kan vi kontaktes på telefon 86 60 22 77 eller info@hovwdiaudi.dk, hvor vi står klar til at tage imod din henvendelse fra mandag til lørdag.