Butikken har lukket d. 23/12 & 30/12 - Samt alle lørdage i december, januar og februar
Levering indenfor 1-3 dage
Fri fragt uden omdeling ved køb for mere end DKK 600,-
Sidespejle & spejle til bil
Få den bedste udsigt og sikkerhed på vejen med vores udvalg af sidespejle og spejle til bilen. Find det perfekte spejl, der passer til din bilmodel og forbedrer din køreoplevelse. Opdag vores brede sortiment af sidespejle og spejle i høj kvalitet til en optimal synsvinkel og komfort under kørslen.
sidespejl

Produktkategorier

 • Spejle & Sidespejl produkter

  0 Resultater


  Viser 0 af 0

  Hvordan skifter man et sidespejl?

  Her er trinene til at skifte et sidespejl på en bil:

  1. Find den korrekte erstatningsdel til dit spejl. Du kan bestille en ny fra en forhandler eller finde en brugt en på en skrotplads.

  2. Fjern det gamle spejl ved forsigtigt at vippe det af dets montering. Nogle spejle er fastgjort med skruer eller klemmer, mens andre kan have lim til at holde dem på plads. Vær forsigtig, så du ikke beskadiger monteringspunktet på døren.

  3. Fjern eventuelle rester af lim eller skruer fra monteringspunktet og rengør området grundigt.

  4. Fastgør det nye spejl på samme sted som det gamle spejl. Hvis det bruger skruer, skal du måske bruge en skruetrækker til at stramme dem. Hvis det bruger klemmer eller lim, skal du sørge for, at spejlet sidder fast.

  5. Juster spejlet, så det giver dig den korrekte synsvinkel, når du kører.

  Husk at teste spejlet ved at justere det og se på det fra forskellige vinkler for at sikre, at det giver dig et godt udsyn, når du kører.