Butikken har lukket d. 23/12 & 30/12 - Samt alle lørdage i december, januar og februar
Levering indenfor 1-3 dage
Fri fragt uden omdeling ved køb for mere end DKK 600,-
Aircondition, klimaanlæg og kabineblæsere
Se vores store udvalg af aircondition og klimaanlæg til bil
Aircondition

Produktkategorier

 • Produkter

  0 Resultater


  Viser 0 af 0

  Hvordan virker aircondition i bil?

  Aircondition i en bil virker ved at tage varm luft fra kabinen og trække den igennem et filter. Derefter køles luften ned ved hjælp af et kølemiddel, som cirkulerer gennem en køleenhed og fjerner varmen fra luften. Den kølede luft blæses derefter ud i kabinen, og processen gentages, indtil temperaturen når den ønskede indstilling. Luftcirkulationen i bilens kabinen er også vigtig for at opretholde en behagelig temperatur og forhindre opbygning af fugtighed i interiøret.

  Kan man selv skifte sit klimaanlæg i bilen?

  egen hånd, medmindre man har den rette ekspertise og erfaring. Klimaanlæg i biler er komplekse systemer, der kræver specielt udstyr og ekspertise til at installere, vedligeholde og reparere.

  At forsøge at skifte klimaanlægget selv kan være farligt og kan også skade bilen, hvis det ikke udføres korrekt. Desuden kan det føre til en række andre problemer, herunder lækager, forkert kølemiddelfyldning og ineffektiv ydeevne.

  Derfor er det altid bedst at overlade arbejdet med at skifte klimaanlægget til en professionel biltekniker, der har den rette uddannelse, erfaring og udstyr til at udføre arbejdet på en sikker og effektiv måde.

  Hvad er nogle almindelige problemer med en blæsermotor?

  Nogle almindelige problemer med en blæsermotor omfatter en defekt elektrisk forbindelse, en defekt eller slidt motor eller et tilstoppet eller blokeret luftfilter. Disse problemer kan medføre, at blæsermotoren ikke fungerer korrekt, og det kan resultere i svag eller ingen luftstrøm fra ventilationsåbningerne.

  Hvad er en kabineblæser?

  En kabineblæser er en ekstra komponent i et køretøjs HVAC-system, der ofte findes i større køretøjer som f.eks. lastbiler og SUV'er. Kabineblæseren fungerer på samme måde som blæsermotoren, men den er ansvarlig for at skubbe varm eller kold luft ind i køretøjets bagsædeområde.