Butikken har lukket d. 23/12 & 30/12 - Samt alle lørdage i december, januar og februar
Levering indenfor 1-3 dage
Fri fragt uden omdeling ved køb for mere end DKK 600,-
Turbo til bil
Med turbo-ladere vil du opleve en mere kraftfuld og responsiv køreoplevelse samtidig med at du nyder godt af reduceret brændstofforbrug og lavere emissioner. Udforsk vores udvalg af turboer og opdag de imponerende egenskaber ved turbo-ladet teknologi.
Turbo Tubrolader

Produktkategorier

 • Produkter

  0 Resultater


  Viser 0 af 0

  Turbo til din bil

  Turboen er en estientel del af fremdriften i din bil, og det er vigtigt at vælge det rigtige til dit køretøj. Der er et par ting, du skal huske på, når du køber en turbolader. For at finde den turbolader, som du skal benytte til bil kan du følge de 4 steps som står herunder. 

  Hvordan fungerer en turbo?

  En turbolader er en turbinedrevet tvangsinduktionsanordning, der øger en forbrændingsmotors effektivitet og effekt ved at tvinge ekstra komprimeret luft ind i forbrændingskammeret.

  Turboladere var oprindeligt kendt som turbosuperchargere, da de først blev anvendt i kampfly under Anden Verdenskrig. I dag anvendes de i vid udstrækning i både passager biler og erhvervskøretøjer. En turbolader består af to hoveddele: turbinen og kompressoren. Turbinen drives af udstødningsgasserne fra motoren og drejer kompressoren, som suger luft ind og komprimerer den, inden den sendes til motoren.

  Fordelene ved en turbolader er bl.a. øget effekt, forbedret brændstoføkonomi, og reducerede emissioner.

  Hvis du ønsker at øge effekten af din bil, er en turbolader en god mulighed.Turboladere findes i alle biler i dag. De komprimerer den luft, der kommer ind i motoren, så der kommer mere luft ind. Dette resulterer i, at motoren genererer mere kraft.

  Spar penge

  Turboer skal passes godt på

  Selv om turboladere er gode til at skabe mere kraft, kan de også forårsage problemer, hvis de ikke vedligeholdes korrekt. Hvis du bemærker, at din bils turbo laver mærkelige lyde eller mister effekt, er det vigtigt at tage den til en mekaniker med det samme.

  Turboladere kan være en fantastisk tilføjelse til enhver bil, men det er vigtigt at huske, at de skal vedligeholdes korrekt for at undgå problemer. Hvis du bemærker mærkelige lyde eller tab af effekt fra din bils turbo, skal du ikke tøve med at tage den med til en mekaniker eller kigge på om den skal skiftes eller eftermonteres.

  Hvad Er En Turbolader

  Hvordan skifter man en turbo?

  Hvis din turbolader skal udskiftes, er det bedst at tage den med til en mekaniker. De har det værktøj og den erfaring, der er nødvendig for at installere den nye turbo korrekt. Hvis du føler dig selvsikker, kan du dog forsøge at udskifte turboen selv.

  Før du går i gang, er det vigtigt at sikre dig, at du har alle de nødvendige værktøj og dele. Du skal også bruge et par timer til at udføre arbejdet.

  1. Afbryd den negative batteripol for at undgå elektrisk stød. 

  2. Fjern den gamle turbolader. Dette indebærer, at du skal afmontere forskellige slanger og elektriske stik samt løsne turboen fra dens beslag.

  3. Monter den nye turbolader. Denne proces er i realiteten den omvendte af at fjerne den gamle.

  4. Genkobl den negative batteripol igen.

  5. Start motoren, og kontrollér, om den er utæt.

  Det er også en god idé at tage bilen på en prøvetur efter udskiftning af turboladeren for at sikre, at alt fungerer korrekt.

  Udskiftning af en turbolader er en forholdsvis enkel proces, men det er bedst at overlade det til en mekaniker, hvis du ikke er sikker på dine evner. Med det rigtige værktøj og de rigtige dele samt et par timer til overs kan du selv udskifte turboladeren. Du skal blot sørge for at afbryde batteriet, før du du kommer i gang.

  Hvorfor er min turbo defekt?

  Der er mange grunde til, at en turbo kan holde op med at fungere korrekt. Den mest almindelige årsag er en ophobning af olie eller sod i udstødningshuset. Dette kan ske, hvis bilens motor ikke kører jævnt, eller hvis turboladeren ikke bruges ofte nok.

  Andre årsager til turbofejl er bl.a. ødelagte kompressorblade, et fastsiddende leje eller et revnet turbinehus. Hvis du mener, at din turbolader ikke fungerer korrekt, er det bedst at tage den med til en mekaniker for at få den diagnosticeret og repareret.