Butikken har lukket d. 23/12 & 30/12 - Samt alle lørdage i december, januar og februar
Levering indenfor 1-3 dage
Fri fragt uden omdeling ved køb for mere end DKK 600,-
BMW reservedele
Hovwdiaudi forhandler reservedele til BMW. Alle vores reservedele er i en høj kvalitet og fås til markedets bedste priser. Vores sortiment byder på reservedele til mange forskellige BMW modeller, herunder blandt andet BMW Isetta, Z8, 02, 1600 GT, 501, 600, 8, M1, X6 og mange flere. Du kan se hele listen med bilmodeller her på siden og nemt og hurtigt foretage en bestilling.
Bmw Reservedele

Produktkategorier

 • Produkter til BMW

  0 Resultater


  Viser 0 af 0

  Reservedele til din BMW

  Hvorvidt du ejer en BMW 1-serie, 3-serie, 5-serie, 6-serie, 7-serie, X3, X5 eller Z4 – så kan du finde lige netop de reservedele, som du har brug for hos www.hovwdiaudi.dk. De har et af Danmarks største udvalg af reservedele til biler fra BMW, og det betyder, at du altid kan finde de reservedele, som du skal bruge. Desuden er der mange fordele ved at handle hos www.hovwdiaudi.dk – for det første er deres priser meget konkurrencedygtige, og for det andet kan du være sikker på at få en høj kvalitet af reservedelene. Så hvis du søger efter kvalitetsreservedele til din BMW, så er www.hovwdiaudi.dk det helt rigtige sted at finde dem!

  BMWs historie

  BMW startede som et lille Bayersk værksted i 1916, kaldet Bayerische Flugzeugwerke. Virksomheden blev grundlagt af Rapp Motorenwerke og Xavier Schlüpmann. Fra begyndelsen producerede virksomheden flymotor til det tyske flyvevåben under 1. verdenskrig.

  I 1918 ændrede virksomheden navn til Bayerische Motorenwerke AG, og i 1922 kom den første BMW-bil på markedet. Det var en 6-cylindret bil, der kunne køre 130 km/t. I 1928 introducerede BMW sin første 8-cylindret bil, der kunne køre 160 km/t. I 1936 introducerede BMW sin første 12-cylindret bil, der kunne køre 200 km/t.

  BMW har altid været kendt for at producere højkvalitetsbiler, og i dag er det én af verdens førende producenter af luksusbiler. BMW-gruppen ejer også Rolls-Royce og Mini.

  Hurtig levering i hele Danmark

  Vi forhandler reservedele til BMW til kunder i hele Danmark. Vores lager ligger i Viborg, hvor det er muligt at afhente ordrer fra mandag til fredag til kl. 15.30. Vi sender naturligvis også gerne din ordrer, hvis du ikke har mulighed for at hente den på vores lager. Alle ordrer over 700 kroner sender vi fragtfrit, mens der bliver pålagt et mindre fragtgebyr på mindre ordre. Vi sælger både reservedele til BMW til private og erhverv.

  Kontakt vores kundeservice

  Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp eller rådgivning. Vores medarbejdere kan hjælpe dig med alt lige fra din bestilling af reservedele til BMW til rådgivning omkring, hvilke reservedele, du bør vælge. Vores kundeservice kan kontaktes via vores mail [email protected] eller på telefon 86 60 22 77 mandag til fredag kl. 8. til kl. 17. og lørdag kl. 9. til kl. 14.