Butikken har lukket d. 23/12 & 30/12 - Samt alle lørdage i december, januar og februar
Levering indenfor 1-3 dage
Fri fragt uden omdeling ved køb for mere end DKK 600,-
Hovwdiaudi Klassisk- og Veteranbiltræf i Viborg lørdag d. 13/5-2023
Besøg os til vores årlige biltræf - Vi elsker veteranbiler og en god snak om reservedele.
Hovwdiaudi Biltraef

God viden

Praktisk information

  • Da vi ved, at vi får meget travlt i butikken denne dag, vil vi bede folk om at forudbestille varer så vidt muligt, enten via telefon/mail eller online. Skriv blot i bemærkninger, at disse afhentes til træffet d. 13. maj, så retter vi prisen til samme rabat, som du ville have fået på dagen.

  • Klassiske biler og veteranbiler tilkører træffet fra Hjulmagervej 2, 8800 Viborg

  • Øvrigt publikum bedes benytte publikumsparkering og indkørsel fra Vognmagervej 14, 8800 Viborg
Biltraef Kort

Morten Jensen har lavet denne fine film på Youtube fra vores træf 2019

Se video fra 2019

Det er fantastisk at se alle bilentusiasterne samles og dele deres passion for biler. Energien og begejstringen til disse begivenheder er virkelig smittende, og vi er altid begejstrede for at se mennesker i alle aldre og baggrunde komme sammen for at fejre deres kærlighed til biler.
Vi vil gerne takke alle, der kom for at støtte os på årets begivenhed, og vi glæder os til at se jer alle igen næste år. Vi planlægger allerede  en endnu større og bedre begivenhed, og vi håber at se endnu flere bilentusiaster slutte sig til os for endnu en uforglemmelig oplevelse.
Så sæt kryds i kalenderen og gør dig klar til endnu et utroligt år med biludstillinger, fantastiske køretøjer og passionerede bilentusiaster. Vi kan ikke vente med at se jer!