OBS: Butikken har lukket alle lørdage i januar og februar
Levering indenfor 1-3 dage
Fri fragt uden omdeling ved køb for mere end DKK 600,-
Veterandele til din klassiske bil
Stort udvalg af kvalitetsdele til klassiske- og veteranbiler
Alp Duran Wrb9f8fv8yq Unsplash
Porsche Classic Veteran Reservedele

Billige autodele

Se vores udvalg af dele fra EMPI

Dyk ned i vores omfattende sortiment af EMPI bildele, der dækker et bredt spektrum af behov for entusiaster og professionelle. EMPI, en anerkendt leverandør af kvalitetsdele, tilbyder alt fra motor- og undervognskomponenter til belysning og interiørdele, så du kan forbedre ydeevnen, sikkerheden og stilen på din bil med tillid.

EMPI

Empi Bil

Vi hjælper dig

Har du en veteran bil, som skal have en kærlig hånd?

Vi ved, hvor svært det kan være at finde de rigtige reservedele til din veteranbil. Men bare rolig, vi er her for at hjælpe dig.

Hos Hovwdiaudi har vi specialiseret os i at levere svært tilgængelige reservedele til veteranbiler til gode priser. Uanset om du har brug for en større pladedel eller blot en enkelt clips, kan vi hjælpe dig med at få din bil tilbage på vejen.

Vi forstår, at din klassiske bil er mere end blot et køretøj - den er en del af din historie. Derfor er vi glade for, at vi kan levere delene til din bil.

Så er du på udkig efter reservedele er Hovwdiaudi det rette sted at henvende sig. Vi har et bredt udvalg af reservedele til mange mærker og modeller af veteranbiler, og vores team er altid glade for at hjælpe dig med at finde den rigtige reservedel til din bil.

Erik Olsen Fzjhfnirzyy Unsplash

Se videoen med vores ejer Martin Pedersen, som har besøg af Porsche Danmark

Vi elsker klassiske biler

Hovwdiaudi havde for nylig en spændende oplevelse, da de fik besøg af Porsche Danmark. Ejer af Hovwdiaudi, Martin Pedersen, tog imod besøget og gav Porsche Danmark en rundtur på fabrikken og showroomet.

Først tog Martin Pedersen Porsche Danmark med på en rundtur i fabrikken, hvor de kunne se produktionen af dele biler og lære mere om processen bag produktionen af disse dele. Efter besøget på fabrikken viste Martin Pedersen Porsche Danmark nogle af de smukke veteran- og klassiske biler, der var udstillet i J.P. Groups showroom, og gav dem en rundvisning i showroomet.

Kvalitetsdele til klassiske- og veteranbiler

Det kan være vanskeligt at finde de rette reservedele til sin klassiske bil eller veteranbil, men der er god mulighed for, at du kan finde dem hos Hovwdiaudi. Vi har et stort udvalg af reservedele til veteranbiler fra mærkerne Mercedes-Benz, Porsche, Volkswagen og Volvo. Vælg det ønskede bilmærke her på siden, hvorefter du bliver præsenteret for alle de reservedele, vi forhandler til det pågældende mærke.

Vi har reservedele til veteranbil eller klassiske bil af høj kvalitet. Vi importerer selv hoveddelen af alle reservedelene og står derfor inde for at kvaliteten er i topklasse. Vi bruger selv vores reservedele på biler, vi selv har stående. Derfor ved vi også at produkterne er fuldt fungerende.

Hold øje med hvornår vi holder det næste arrangement

Kom til vores årlige træf

Hovwdiaudi elsker at holde træf for bilentusiaster. Disse træf giver mulighed for at samle ejere og elskere af disse historiske køretøjer og fejre deres skønhed og historie.

Disse træf er en vigtig del af kulturen omkring veteran- og klassiske biler, da de giver mulighed for at vise køretøjerne frem, dele erfaringer og historier med andre ejere og entusiaster og lære mere om de biler, der er med i arrangementet.