Kia reservedele

Hos Hovwdiaudi har vi et stort udvalg af forskellige reservedele til din Kia bilmodel. Der findes mange forskellige Kia reservedele, som vi kan tilbyde. Hvis du selv ønsker at få dine Kia til at køre som smurt igen, er det muligt, blot ved køb af få reservedele. Hos os finder du mange forskellige Kia dele, til både nyere og ældre Kia modeller. Det er altså ikke kun nye reservedele, som vi kan byde på.

Stort udvalg af reservedele til Kia

Kom ind og se vores store udvalg af Kia reservedele. Vi er sikre på, at vi har det, som du står og mangler. Hvis ikke, kan vi altid bestille det hjem til dig, fra vores leverandører. Det tager altså ikke lang tid, før du kan køre din Kia igen - med de nye reservedele. Vi har et stort udvalg af reservedele til Kia, så uanset hvilken Kia model du har - kan vi hjælpe dig.

Køb dine Kia reservedele online

Du kan også købe dine Kia dele online, på vores webshop. Her finder du nemlig det samme store udvalg af Kia reservedele, som vi har i vores fysiske butik. Du bestiller blot de reservedele, du ønsker - og så sender vi dem til dig. På den måde er det nemt og hurtigt for dig at få fat i de nye Kia dele - uden at skulle tage et smut forbi vores butik. Du kan finde reservedele til din Kia her.

SØG PÅ NUMMERPLADE

Kia Carnival reservedele

Kia Carnival kom på markedet i 1998, og er en minivan. Denne bilmodel blev også kaldt Kia Sedona - afhængig af land, hvor den blev solgt. Carnival er en rummelig familiebil, med masser af plads til både pasninger og bagage. Selvom Kia Carnival er en rummelig bil, kan reservedele til denne model være svær at finde - og dyre. Hos os har vi dog et stort udvalg af Kia Carnival dele, så du kan få fat i de reservedele, som du mangler - og til en fornuftig pris. Du kan finde reservedele til din Kia Carnival her.

Kia Ceed reservedele

Kia Ceed er en af de nyere bilmodeller fra Kia, som er blevet populær i Danmark. Denne model kom på markedet i 2012, og afløste Kia Cerato. Ceed er en mellemklassebil, der byder på masser af lækkert udstyr - og god køreglæde. Hos os kan du finde mange forskellige reservedele til Kia Ceed - så du kan holde din bil i topform, og køre trygt og sikkert rundt på de danske veje. Du kan finde reservedele til din Kia Ceed her.

Kia Picanto reservedele

Kia Picanto blev sat i produktion i 2004, og er en lille bil - der passer perfekt til bykørsel. Picanto er en populær model fra Kia, og har vundet adskillige priser for sin flotte design og gode køreegenskaber. Reservedele til denne bilmodel kan dog være svært at finde - og dyre, når man endelig finder dem. Hos os har vi et stort udvalg af Kia Picanto dele - så du kan få fat i de reservedele, som du mangler til din bil - uden at skulle betale en formue for dem. Du kan finde reservedele til din Kia Picanto her.

Kia Sportage reservedele

Kia Sportage er en af de mest populære SUV modeller på markedet - både i Danmark og i udlandet. Denne bil er en af de ældre modeller fra Kia, da den kom på markedet helt tilbage i 1993. Sportage har været igennem en del forandringer, siden den første model så dagens lys - og i dag er det en topmoderne bil, som mange danskere drømmer om at eje. Hos os kan du finde reservedele til både nyere og ældre modeller af Kia Sportage - så uanset hvilken model du har, kan vi hjælpe dig. Du kan finde reservedele til din Kia Sportage her.

Kia Rio reservedele

Kia Rio blev opført som en budgetbil, da den kom på markedet i 2001. Denne bilmodel fra Kia er dog langt fra at være billig, når det kommer til dens service og reservedele - hvilket mange ejerne af Kia Rio har oplevet. Hos os kan du få Kia Rio dele, som er af høj kvalitet - og som ikke koster en formue. Så kan du have glæde af din bil i mange år fremover, uden at skulle bekymre dig om dyre reparationer. Du kan finde reservedele til din Kia Rio her.

Historien om Kia

Kia startede med at producere biler i 1944, men det tog mange år før Kia biler blev kendt i Danmark. Faktisk blev de første Kia biler ikke solgt her i landet, før de begyndte at blive importeret af en dansk forhandler i 1989. Siden har Kia biler fået stor udbredelse, og i dag er det en af de mest populære bilmærker herhjemme. Kia biler er kendt for at være pålidelige og holdbare - og så er de ofte rigtig gode til prisen. Så hvis du leder efter en ny bil, er Kia helt sikkert et mærke, som du bør overveje.

Stifteren af Kia

Kia biler blev grundlagt af en mand ved navn Chung Eui-sun, der er søn af den tidligere Kia-direktør, Kim Jong-ha. I dag er Chung Eui-sun direktør for hele Hyundai Motor Group - som ejer både Hyundai og Kia. Det var Chung Eui-suns far, Kim Jong-ha, der startede Kia Motors - men det tog mange år, før selskabet blev kendt for at producere biler. I begyndelsen producerede Kia Motors møbler, cykler og motorcykler - og det første Kia-bil blev faktisk ikke produceret før 1974. I dag er Kia Motors dog et af verdens førende bilmærker - og selskabet har produktioner over hele verden.

Kontakt os for mere information

Har du spørgsmål til os, omkring Kia modeller eller reservedele? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med al den viden, vi har omkring Kia biler. Du kan kontakte os på telefon eller mail - se vores kontaktoplysninger herunder.

E-mail: info@hovwdiaudi.dk

Telefon: 86 60 22 77

Skal du bruge andet end Mazda dele, kan du finde alle produkter til alle vores andre bilmærker her på siden

Du kan også finde reservedele til andre biler på vores hjemmeside, se vores VW reservedelePorsche reservedeleAudi reservedeleVolvo reservedeleMercedes reservedeleBMW reservedeleToyota reservedele , Renault reservedeleFord reservedeleSkoda reservedelePeugeot reservedeleOpel reservedele eller Fiat reservedele.