OBS: Butikken har lukket alle lørdage i januar og februar
Levering indenfor 1-3 dage
Fri fragt uden omdeling ved køb for mere end DKK 600,-
Hvem Er Vi?

Vi er

Bilspecialisten Hovwdiaudi A/S er din leverandør af bilreservedele i hele Danmark. Vi har et stort udvalg af reservedele til alle de kendte bilmærker fra mange forskellige årgange.

Hovwdiaudi er beliggende i Viborg og startede tilbage i 1996 med at være Danmarks største specialist i reservedele til VAG-eftermarkedet. Siden hen er alle europæiske og asiatiske bilmærker kommet til, og med egen udvikling og produktion via vores søsterselskab JP Group, har vi direkte adgang til et af Danmarks største reservedels-lagre. Vi har dermed attraktive muligheder for direkte levering fra producent og ud til jer som kunder. De sidste to år har vi opdelt vores forretningskoncept i 2 afdelinger, henholdsvis; nyere dagligdagsbiler og klassiske biler, herunder VW, Porsche og Volvo.

Vi har bilreservedele til 43 forskellige bilmærker, så der er en god chance for, at vi har billige reservedele til netop din bil. Vi har bl.a. reservedele til bilmærkerne:

Audi,VW,Porsche,Ford,Opel,Skoda,Seat,Renault,Volvo,Toyota,BMW,Peugeot og mange flere. 

I vores webshop finder du også et bredt sortiment af forskellig slags tilbehør til din bil. Du kan bl.a. finde forskellige former for bilpleje, elektriske dele, udstyr, undervogne og hjul, retro-tilbehør og olie, additiver og kemi. Vi har tilbehør til mange forskellige bilmærker. Se hele vores udvalg her på siden. Har vi ikke de reservedele du søger, kan vi skaffe dem til dig til konkurrencedygtige priser. Vi skaffer reservedele til alle bilmærker.

Vi ønsker at levere den bedste service til vores kunder, og vi sender derfor altid vores varer hurtigt efter bestillingen er gennemført. Hvis du køber for mindst 600 kroner tilbyder vi fri fragt. Ved ordrer under 600 kroner tilbyder vi billig fragt, både med og uden omdeling.

Ekspeditionspersonale