Reservedele til Opel

Har din Opel brug for nye reservedele? Så finder du dem hos os! Vi har reservedele til mange forskellige Opel-modeller og derfor er der god chance for, at vi har netop de reservedele, du søger. Vi forhandler Opel-reservedele til både privat- og erhvervskunder i hele landet. Du er velkommen til selv at afhente dine reservedele hos os i vores butik i Viborg, men vi sender også gerne dine varer til dig. Ved ordrer på 600 kroner eller derover, er fragten gratis.

Stort udvalg af reservedele til Opel

Vi har et stort udvalg af reservedele til Opel. Vælg din bilmodel, bilversion, årgang, motor, brændstoftype og HK, hvorefter du kan se en samlet liste over de reservedele, vi forhandler til din Opel. I vores sortiment kan du blandt andet finde reservedele og udstyr til følgende Opel-bilmodeller:

Søg på din Opels nummerplade og find alle reservedele, som passer netop til din bilmodel.
SØG PÅ NUMMERPLADE

Opel Corsa reservedele

Opel Corsa er en af de mest populære biler i Danmark, og det er ikke uden grund. Corsa er en af de få biler, der byder på en kombination af stil, komfort og pris. Og så er den utrolig nem at holde. Bilen blev sat i produktion i 1993, og den første Corsa kom på markedet i 1994. I dag er der mere end 1,5 millioner Corsa'er i Danmark. Vi har et stort udvalg af forskellige reservedele til Opel Corsa. Se vores udvalg af Opel Corsa reservedele her.

Opel Astra reservedele

Opel Astra er en af de mest populære biler i Danmark, og det er ikke uden grund. Astra byder på en kombination af stil, komfort og pris. Og så er den utrolig nem at holde. Bilen blev sat i produktion i 1991, og den første Astra kom på markedet i 1992. I dag er der mere end 1,2 millioner Astra'er i Danmark. Vi har et stort udvalg af forskellige reservedele til Opel Astra. Se vores udvalg af Opel Astra reservedele her.

Opel Kardett reservedele

Opel Kardett er en af de mest populære biler i Danmark, og det er ikke uden grund. Kardett byder på en kombination af stil, komfort og pris. Og så er den utrolig nem at holde. Bilen blev sat i produktion i 1984, og den første Kardett kom på markedet i 1985. I dag er der mere end 200.000 Kardett'er i Danmark. Vi har et stort udvalg af forskellige reservedele til Opel Kardett. Se vores udvalg af Opel Kardett reservedele her.

Opel Meriva reservedele

Opel Meriva er en praktisk og rummelig familiebil, der er perfekt til hverdagen. Meriva blev sat i produktion i 2003, og den første Meriva kom på markedet i 2004. I dag er der mere end 100.000 Meriva'er i Danmark. Vi har et stort udvalg af forskellige reservedele til Opel Meriva. Se vores udvalg af Opel Meriva reservedele her.

Opel Vectra reservedele

Opel Vectra blev sat i produktion i 1988, og den første Vectra kom på markedet i 1989. I dag er der mere end 400.000 Vectra'er i Danmark. Vi har et stort udvalg af forskellige reservedele til Opel Vectra. Se vores udvalg af Opel Vectra reservedele her.

Opel Zafira reservedele

Opel Zafira er en praktisk og rummelig familiebil, der er perfekt til hverdagen. Zafira blev sat i produktion i 1999, og den første Zafira kom på markedet i 2000. I dag er der mere end 400.000 Zafira'er i Danmark. Vi har et stort udvalg af forskellige reservedele til Opel Zafira. Se vores udvalg af Opel Zafira reservedele her.

Opels historie

I 1903 blev Opel den største producent af biler i Tyskland, og i 1908 introducerede han sin første massetilpassede bil, Opel Perfecta. I 1931 kom Opel på markedet med sin første mindre bil, Opel Kadett, og i 1937 blev den første Opel Astra lanceret. I 1948 kom Opel på markedet med sin første personbil, Opel Olympia Rekord P1.

Opel i Danmark

Opel kom til Danmark i 1903, og det første Opel-forhandlere blev åbnet i København. I løbet af 1960'erne og 1970'erne voksede Opel støt i Danmark, og i 1980'erne havde Opel mere end 10% af det danske personbilmarked.

I dag er Opel en af de førende bilproducenter i verden, og der er mere end 1,5 millioner Opel-biler i Danmark. Opel har et bredt udvalg af person- og varebiler, herunder Opel Astra, Corsa, Insignia, Meriva, Mokka, Zafira Tourer og Vivaro.

Opel stifter

Adam Opel, åbnede i 1862 en cykel- og knallertfabrik i Rüsselsheim, Tyskland. I 1886 introducerede han sin første motorcykel, og i 1899 lancerede han sin første bil, Opel Patent-Motorwagen System Lutzmann.

Vi garanterer dig den bedste pris!

Vi ønsker at være din foretrukne leverandør af reservedele og vi tilbyder derfor prismatch på alle vores reservedele til Opel, som vi har på lager. Har du set de samme reservedele billigere hos en af vores konkurrenter, så send dokumentation herpå til vores kundeservice og lad os matche prisen. Du kan finde mange flere informationer om vores primatch her.

Kontakt Hovwdiaudi i dag

Vi står klar til at assistere dig i dit køb, både i forhold til rådgivning om forskellige reservedele til Opel, men også i forbindelse med din bestilling. Vores kundeservice kan kontaktes mandag til lørdag på tlf. 86 60 22 77. Hvis du foretrækker en skriftlig kontakt, kan du skrive til info@hovwdiaudi.dk. Ved skriftlige henvendelser svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt efter modtagelse heraf.

Skal du bruge andet end Ford dele, kan du finde alle produkter til alle vores andre bilmærker her på siden

Du kan også finde reservedele til andre biler på vores hjemmeside, se vores VW reservedele, Porsche reservedele, Audi reservedele, Volvo reservedeleBMW reservedele, Mercedes reservedele, Renault reservedeleToyota reservedele, Skoda reservedele, Peugeot reservedele, Opel reservedele eller Fiat reservedele.