Reservedele til Skoda

Har din Skoda brug for nye reservedele? Så finder du dem hos os! Vi har reservedele til mange forskellige Skoda-modeller og derfor er der god chance for, at vi har netop de reservedele, du søger. Vi forhandler Skoda-reservedele til både privat- og erhvervskunder i hele landet. Du er velkommen til selv at afhente dine reservedele hos os i vores butik i Viborg, men vi sender også gerne dine varer til dig. Ved ordrer på 600 kroner eller derover, er fragten gratis.

Stort udvalg af reservedele til Skoda

Vi har et stort udvalg af reservedele til Skoda. Vælg din bilmodel, bilversion, årgang, motor, brændstoftype og HK, hvorefter du kan se en samlet liste over de reservedele, vi forhandler til din Skoda. I vores sortiment kan du blandt andet finde reservedele og udstyr til følgende Skoda-bilmodeller:

Skoda 105
Skoda 120
Skoda 130
Skoda Citigo
Skoda Fabia
Skoda Favorit
Skoda Felicia
Skoda Octavia
Skoda Rapid
Skoda Roomster
Skoda Superb
Skoda Yeti
Skoda Karoq
Skoda Kodiaq

Og mange flere reservedele.

 

Vi garanterer dig den bedste pris!

Vi ønsker at være din foretrukne leverandør af reservedele og vi tilbyder derfor prismatch på alle vores reservedele til Skoda, som vi har på lager. Har du set de samme reservedele billigere hos en af vores konkurrenter, så send dokumentation herpå til vores kundeservice og lad os matche prisen. Du kan finde mange flere informationer om vores primatch her.

 

Kontakt Hovwdiaudi i dag

Vi står klar til at assistere dig i dit køb, både i forhold til rådgivning om forskellige reservedele til Skoda, men også i forbindelse med din bestilling. Vores kundeservice kan kontaktes mandag til lørdag på tlf. 86 60 22 77. Hvis du foretrækker en skriftlig kontakt, kan du skrive til info@hovwdiaudi.dk. Ved skriftlige henvendelser svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt efter modtagelse heraf.